De Gaswacht op SBS6!

komfortELWA

Namens onze partners Abel&co en Nathan Systems hebben we een bijdrage geleverd aan het SBS6 programma Bouwen aan de Toekomst. In dit programma wordt met medewerking van onze medewerkers het Komfort ELWA systeem bij de familie van Gorp in Tilburg geinstalleerd.

Over het Komfort ELWA systeem

De Komfort ELWA pakketten bieden de mogelijkheid om met de gelijkstroom van de PV-panelen rechtstreeks warm tapwater te bereiden zonder tussenkomst van een omvormer. Dit kan met de DC-ELWA.

De AC-ELWA biedt daarentegen de mogelijkheid om de omgevormde elektriciteit (230 Volt) te gebruiken voor de verwarming van het tapwater, indien er meer wordt opgewekt dan op dat moment verbruikt wordt in de woning. Hiermee verhoogt men het eigen gebruik en hoeft er minder te worden teruggeleverd aan het net.

De DC- en AC-ELWA kunnen worden gecombineerd met speciaal voor deze producten ontwikkelde RVS boilers van 150, 300 en 500 liter

Bouwen aan de toekomst

‘Wonen & Werken’ van Bouwen aan de Toekomst is een informerend programma over diverse innovaties en ontwikkelingen met het oog op de toekomst binnen verschillende sectoren. Het programma laat zien welke mogelijkheden er zijn om met een positief geluid de toekomst in te gaan en de toekomst van de wereld waarin we leven te waarborgen. Bouwen aan de Toekomst is er voor zowel ondernemers als voor consumenten. De toekomst gaat ons tenslotte allemaal aan.

De uitzending is zaterdag 4 maart om 15.30 uur te zien in Bouwen aan de Toekomst bij SBS6. De herhaling is te zien op zondag 5 maart om 15.00 uur.

Heeft u ook interesse in deze oplossing voor warm water van uw zonnepanelen? Neem dan contact met ons op